www.tennisiq.se

- Vi gör din tennis e
nklare!

Telefon/Fax: 0612-104 45    E-butik: www.shoppingiq.se 
Återfrsj: www.extrapro.se

Första sidan         Kroppen kan prestera bättre      Rehabiliterings-produkter   
Effektivare tennis-träning                                         Ladda ner vår PDF-katalog 

Hjälp din kropp att prestera bättre

Vi är experter på peak performance inom idrott och må bra. Det innebär att vi kan hjälpa dig att prestera bättre med det du har. Vi kan med andra ord få din kropp att prestera bättre utan att ändra din teknik och din utrustning; få bättre balans (viktigt inom tennis och idrott), bättre koncentration, bättre uthållighet, minskad skaderisk etc. Med hjälp av unika produkter kan vi påverka kroppen att fungera bättre oftast går det omedelbart och förbättringen är alltid i förhållande till din nuvarande kapacitet. Det innebär att om du förbättrar din t ex balans genom övningar och träning så kan våra produkter förbättra den ytterligare, du blir alltid lite bättre oavsett vilken nivå du står på. Vi är så säkra på det så att vi ger dig 30-dagars-nöjdhetsgaranti på många av våra produkter, så att du kan prova själv hur enkelt det kan vara att bli lite bättre på många olika sätt. 

Unika produkter höjer din prestationsförmåga på olika sätt

Att höja sin prestationsförmåga på olika sätt utan biverkningar och utan att dopa sig är något alla vill göra som sysslar med idrott. Att få en liten fördel på motståndaren kan vara allt som behövs för att vinna matchen eller slå igenom. Numera finns det unika produkter som på ett naturligt sätt påverkar din kropp positivt och förbättrar många olika funktioner i kroppen som gör att du blir en bättre tennis-spelare direkt och samtidigt så minskar du risken för skador; du slår "två flugor i en smäll". När kroppen fungerar bättre och effektivare så minskar skaderisken också och får du ökad blodcirkulation på utsatta kroppsdelar så minskar skaderisken väsentligt under träning och match och kroppen återhämtar sig snabbare (du blir av med slaggprodukter snabbare bland annat).ökad blodcirkulation minskar ryggproblem, axelproblem:

inga vanliga kläder är detta! men du kan ha dom när du jobbar, idrottar eller på fritiden

unik piké med krage svartunik piké med krage vitT-shirt unik sport marint-shirt unik sport vitt-shirt unik sport svart
Bilder: unika T-shirts och pikéer som bland annat ökar blodcirkulationen i överkroppen
           utmärkta även med klubb logo eller företagslogo finns fler modeller och färger


Unika kläder ökar blodcirkulationen i viktiga kroppsdelar

Vi har en rad olika produkter; T-shirts, pikéer, strumpor, svettband, support etc som direkt ökar blodcirkulationen i aktuellt område. Det gör att du minskar din skaderisk dramatiskt, du blir smidigare och mjukare i leder, du blir mindre trött. Alla tröjor gör bland annat att du blir mjukare i överkroppen och känner att du blir mindre trött i slutet av matcher tackvare den ökade blod- cirkulationen. Att få igång blodcirkulationen är också viktigt för att förhindra skador eftersom varma muskler och leder fungerar bättre och mjukare med mindre skaderisk. Du märker det främst i ryggen och axeln som är utsatt för mycket slitage vid serven bland annat. Du märker också att du blir mer avslappnad i axlarna så du kan serva några procent hårdare ofta. Våra unika strumpor gör att du känner dig piggar i fötterna och fotlederna längre när du tränar eller spelar.


Mer energi och mindre mjölksyra under matcher och träning

Tennis är en idrott som kräver både uthållighet och explosivitet och det kostar mycket energi att hålla sig alert och kunna reagera på motståndarens slag

Enada Mojo Plus maximalt naturlig energi 20mgEnada Mojo aktiv naturlig energi 10mgVitality Plus Må bättre naturlig energi 5mg
Bilder: unika näringstillskott som ger naturlig energi och mindre mjölksyra i muskler mm


Naturlig energi för cellerna som minskar mjölksyra i musklerna

Vi säljer också ett unik tillskott som används i varje cell i kroppen för att tillverka energi (ATP) i cellerna. Det gör att du får mer energi (blir mindre trött) samtidigt som du stärker både hjärta och hjärna (bättre fokus etc) och kliniska tester visar också att du får mindre mjölksyra i musklerna (det fördröjs). Det är ett helt naturligt tillskott som finns i varje cell i både människor, djur och växter. Det har också många andra fördelar för hälsan och är ett bra skydd mot många olika typer av hjärt-sjukdomar och hjärn-sjukdomar som finns. 

De stärker både hjärta och hjärnan, vilket gör att du blir alertare i huvudet, lättare att koncentrera dig, snabbare reaktioner framme på nät etc. Du återhämtar dig bättre under matcher och träning och benen känns lättare längre (mindre mjölksyra).Energihalsband och energiarmband ökar uthålligheten, förbättrar balansen mm

energiarmband svartenergiarmband vitenergihalsband svartenergihalsband orangeenergihalsband svart/grå
Bilder: några av våra olika modeller av energiarmband och energihalsband


Våra olika energiarmband och energihalsband förbättrar din tennis

Våra unika energiarmband och energihalsband förbättrar hur din kropp fungerar på många olika sätt. Du får direkt bättre balans, bättre återhämtning (efter träningspass och under passet eller matchen), bättre uthållighet, lite starkare, smidigare (ökad blodcirkulation vid aktuellt område; handleden eller nacken och axlarna) för att nämna det vanligaste. De tar bort obalanser i kroppen som alla har mer eller mindre av. Och det förbättrar alltid funktionerna i förhållande till vad du förnärvarande har, så blir du bättre på något genom träning så blir du ytterligare lite bättre med dessa.

Halsbanden ger avslappning i nacken och axlarna vilket gör att många känner att de kan serva några procent hårdare i snitt. Armbanden ökar blodcirkulationen i handleden och underarmen vilket motverkar tennisarmbåge/golfarmbåge/musarm. Det gör också att du kan hålla lite lösare i ditt racket och du blir mindre trött i underarmen. Unika näringstillskott som tas upp maximalt av kroppen

Det är inte innehållet i tillskottet som avgör effekten i kroppen utan hur bra kroppen kan ta upp tillskottet. Våra näringstillskott kan tas upp maximalt av kroppen och det gör att dom ger bra effekt snabbt! 

omega-3 fiskolja hög koncentration kapslaromega-3 fiskolja hög koncentration flytandeomega-3 fiskolja hög koncentration flytandemagnesium olja spray max upptagsuper ledande joniserande multimineraler max upptag
Bilder: några av våra olika näringstillskott som tas upp snabbt av kroppen


Våra unika näringstillskott höjer nivån på viktiga ämnen i kroppen du behöver

Våra näringstillskott är unika genom att vi har noggrannt valt ut dessa för att de är världsledande inom sitt område, beprövat, utan biverkningar, ej dopingklassat och kroppen kan tillgodogöra sig tillskottet på ett bra och effektivt sätt så att inte stora delar går igenom kroppen utan att kroppen kan ta upp det (finns mer än du tror på marknaden som går rakt genom kroppen mer eller mindre). Det gör att du märker effekter på kort till med våra näringstillskott eftersom kroppen kan tillgodogöra sig ämnena mycket bra.

Det viktigaste för idrottare att ta tillskott på är multi-mineraler som är anpassat för kroppen och kan tas upp snabbt och effektivt. Många mineraltillskott på den svenska marknaden tas upp dåligt av kroppen. Vår unika multi-mineral tillskott har extremt små mineral partiklar (men desto fler antal) och mineraler måste vara i extremt små partiklar för att de ska kunna ta sig ut i cellerna där de ska göra nytta annars så klarar de inte av att ta sig ditt utan försvinner ut genom kroppen oanvända. Eftersom tennisspelare svettas så försvinner viktiga mineraler ur kroppen och finns inte tillräckligt redan i kroppen när du startade så får du brist av viktiga mineraler under matchen eller träningen och då blir du trött i förtid och du tappar fokus etc. Du höjer också ditt allmäna hälsotillstånd med ett bra multi-mineral tillskott som tas upp effektivt av kroppen.

En annan viktig del är Omega-3 fiskolja; vi har både i kapsel form (hög koncentration) och flytande i smoothie koncistens (hög koncentration). Det ger bland annat bättre uthållighet och mer energi och det är allmänt bättre för hälsan. Upptaget i kroppen är nästan alltid bättre med flytande tillskott än kapslar och det gäller även Omega-3 fiskolja.

En sista sak som vi vill observera dig på är Magnesium olja som spray. Det är ett mycket snabbt verkande tillskott som direkt ökar uthålligheten så att du orkar mer direkt. Det tas upp via huden eftersom magnesium tas upp väldigt dåligt oralt (genom munnen; flytande eller kapslar). Men i spray-form för upptag genom huden är upptaget extremt bra och verkan mycket snabb så det är bland annat populärt bland idrottsmän och idrottskvinnor världen över. Vår Magnesium olja i spray-form är troligen världens bästa och mest effektiva eftersom partiklarna är extremt små och därav blir upptaget i cellerna mycket effektivt och snabbt.

 

Hemsida: www.tennisiq.se
E-butik:
www.shoppingiq.se
Telefon: 0612-104 45
Copyright, all right reserved